Shopping i LA

Hollywood:

På hjørnet av 3rd street og Fairfax er populære The Grove, som er et slags møtested for de som bor i Los Angeles. Her finner du markeder på gatenivå, stort shoppingutvalg, restauranter og underholdning.

Downtown:

For moteløver anbefales LA Fashion District, et område rundt Maple Avenue. Dette området sprer seg over 100 kvartaler, og spesialiserer seg på tekstiler og klær.

Via Rodeo

Beverly Hills:

For mange er Beverly Hills synomymt med shopping, og ikke uten grunn. Her anbefales Beverly Hills Shopping Mall, som ligger mellom Hollywood og Beverly Hills. Videre kan man ikke unngå berømte Rodeo Drive, hvor man finner designerklær fra de mest berømte designerne. Fra Rodeo Drive kommer du også til et kjøpesenter som heter Two Rodeo, hvor man finner flere motebutikker fra blant annet Versace og Jimmy Choo.

Westside:

For de som ønsker å handle til rimeligere priser anbefales Westside Pavilion, hvor man kan få kjøpt klær og andre varer uten å smelte kredittkortet. Lokalbefolkningen handler i stor grad på dette kjøpesenteret, hvor man får mer for pengene.

Abbot Kinney er en trendy gate i bydelsområdet Venice, og et eldorado for hippe, unge, shoppeglade mennesker, med mange småbutikker, restauranter, barer, kafeer og mer. Billig er det ikke, men severdig om så bare fordi den har fått tilnavnet ”Amerikas kuleste kvartal”.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: