Underkategorier

 

Reiseguide for Los Angeles

Los Angeles kan skilte med et utall attraksjoner, som museer, konserthaller og strender. Nedenfor tipser vi om noen av de mest kjente og populære attraksjonene i L.A.

Walt Disney Concert Hall

Denne arkitektoniske perlen huser Los Angeles Filharmoniske orkester, og er designet med noe av den mest sofistikerte akustikken i verden. Konserthallen anbefales å både se og høres! Du finner også restauranter av veldig god kvalitet i konserthallen.

Walt Disney Concert Hall

J. Paul Getty Museum

J. Paul Getty Museum er en av de mest populære attraksjonene i Los Angeles. Dette imponerende museet inneholder en samling fra blant annet Van Gogh, Monet og Cezanne.

Griffith Observatorium

Griffith Observatorium byr på helt fantastiske utsikter. Dra dit på kveldstid for å se stjerner og planeter gjennom kraftige teleskoper. Inngang er gratis.

Universal Studios

Universal Studios ligger sentralt i Hollywood. Dette er en fornøyelsespark hvor du trenger minst én dag for å kunne oppleve nok. Du kan få en omvisning i de berømte filmstudioene, og gå på karuseller og berg- og dalbaner.

Du kan få kjøpt tre forskjellige billetter til Universal Studios: "General Admission", "Front of the Line" og "the VIP experience". Kjøper du "Front of the Line"-billetter, kan du gå først i køen på alle karusellene. VIP-billettene tilbyr det samme, pluss en guidet omvisning av filmstudioene.

Hollywood Museum

Hollywood Museum er et museum om filmbransjen i Hollywood, og er et vesentlig turmål for filmentusiaster.

Grammy Museum

Grammy Museum er et museum som feirer musikkhistorien og musikkbransjen.

Westwood Memorial Park

Westwood Memorial Park er en gravlund hvor kjendiser og berømtheter ligger begravet.

Paramount studios

Paramount studios er det eneste store filmstudioet som fortsatt opererer i Hollywood. Her kan du få en omvisning av hva som skjer bak kulissene.

Disneyland

Disneyland Resort

Disneyland resort ligger riktignok i Anaheim, som er en kort kjøretur fra Los Angeles. Det er allikevel et populært reisemål for besøkende til Los Angeles, spesielt barnefamilier.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: