Underkategorier

 

Hollywood

Hollywood er et distrikt i sentrale Los Angeles, og er kjent som sentrum for filmindustrien i USA. Besøkende kommer ofte for å få et glimt av stjernene, enten indirekte ved å se de mange attraksjonene som hedrer kjendiser og populærkultur, eller ved å se etter kjendisene selv. Hollywood har rundt 80 000 innbyggere, og et stort etnisk mangfold.


Foto: Fabio Ikezaki @ Flickr

Se og gjøre i Hollywood

Midt blant kjente, populærkulturelle attraksjoner som Hollywood Walk of Fame og Chinese Theater ligger kjøpesenteret Hollywood & Highland med butikker med kjente varemerker, restauranter, arrangementer, kino og mer. Dette er Hollywood-turismens sentrum. Thai Town og Little Armenia øst i Hollywood har mer eksotisk mat.

Hollywood i vekst

Hollywoods storhetstid som filmindustri begynte tidlig på 1900-tallet. Siden har distriktet vokst til å bli internasjonalt sentralt for film, TV og musikk, selv om mange studioer i nyere tid faktisk har flyttet til andre steder i L.A. Attraksjonene i Hollywood lever allikevel i beste velgående – spesielt etter at distriktet gjennomgikk renovasjoner på 80-tallet for å bedre sitt noe lugubre rykte.

Hotell Hollywood

Hollywood har hotell i verdensklasse. Se siden om hotell i Hollywood for forslag til overnatting i Hollywood.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: