Underkategorier

 

Fly til LA

Los Angeles har 6 flyplasser i tillegg til noen private.

Los Angeles International (LAX) er hovedflyplassen i Los Angeles. Flyplassen er enorm, med hele 9 terminaler. En liten buss transporterer passasjerer mellom terminalene, men hvis du skal til en av terminalene ved siden av, er det ofte raskere å gå langs fortauet mellom terminalbygningene.

Fly til LA

I Los Angeles er det nødvendig med bil for å dra til andre destinasjoner enn Hollywood og Downtown. Det offentlige transporttilbudet er dårlig, og det finnes ikke direkte togforbindelse mellom byen og flyplassen. Taxi fra flyplassen koster $45.00 og tar rundt 30 minutter hvis trafikken flyter bra, mens i rush-trafikken vil turen ta vesentlig lenger.

Når du skal tilbake til flyplassen er det viktig å ankomme opp til 3 timer før avgang, siden de endeløse køene for sikkerhetsprosedyrene ofte tar lang tid.

Hvis du velger å leie bil, finnes det omtrent 10 forskjellige selskaper som henter kunder med minibuss fra de forskjellige terminalene. Det er lurt å sjekke priser og bestille på internett hvis du ikke vil bruke telefonene i ankomsthallen.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: